Contact

Over Groen en Grondig

Gerard Groenendijk heeft met meer dan vijfentwintig jaar ervaring zijn sporen als hovenier verdiend. Nog iedere dag gaat hij met veel plezier naar zijn werk. Hoveniersbedrijf Groen en Grondig uit Cruquius betekent veel voor hem.
“Voor mij is het bedrijf verleden en heden, voor mijn zonen Mischa en Gydo is het hun toekomst. Ik help ze met de dagelijkse gang van zaken en sta ze met raad en daad terzijde. Maar zij hebben de vrijheid om het op hun manier te doen. Dat is ook belangrijk, want de markt verandert continue, zowel qua vraag als aanbod.”

Mischa Groenendijk ziet dat er steeds meer vraag is naar gerecyclede materialen.

“De zogenaamde vintage look is op dit moment een hot item. Oude materialen worden hergebruikt en krijgen een tweede leven. Dat is duurzaam en mooi om te zien. Daarnaast zijn natuurlijke materialen de trend, zoals het gebruik van boomstammen en houtsnippers. Wij vinden het leuk om met onze tijd mee te gaan en om ‘groen’ te werken.”

Onveranderd zijn de waarden en normen die het hoveniersbedrijf uit Cruquius hanteert:

“Veiligheid en netheid vinden we belangrijk, voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Daarom is al ons materieel gekeurd en goed onderhouden. We werken volgens de geldende milieueisen en zijn VCA-gecertificeerd. Ook onze wagens zijn netjes en verzorgd.”

Onze missie? Afspraak is afspraak!

“Wat we afspreken, dat komen we na. We werken, in overleg met de klant, toe naar een prachtig eindresultaat. En of dat nu een gerenoveerde tuin, een nieuw groen schoolplein of een compleet park is, wij werken aan ieder groenproject met net zoveel inzet en enthousiasme.”

Zet de eerste stap naar uw droomtuin en bel 023-529 5059 of vul ons contactformulier in.

Referenties

Ons Boeddhabeeld wordt ’s avonds prachtig uitgelicht. Het is een echte eyecatcher geworden.

- Fam. Van Schie uit Nieuw Vennep -