Contact

Verhuur minikraan en shovel

Ook voor het huren van de minikraan en shovel inclusief ervaren machinist kunt u bij ons terecht. Wilt u iets uitgraven, verplaatsen of grondverbetering toepassen, maar u kunt dat niet zelf? .

Het kan zijn dat u voor sommige klussen ervaring, kennis en zwaarder materieel nodig hebt. Wij beschikken over een 1 en 1,5 ton minikraan en een 1,5 ton mini shovel (wiellader). Met deze machine’s kunnen wij u veel werk uit handen nemen, denk hierbij aan het oprooien van de bestrating, of het egaliseren van uw gazon.

U kunt bij ons al een shovel en/of minikraan inclusief machinist al per uur in huren. Onze machinisten hebben een brede ervaring met graafwerkzaamheden, grondverbetering en grondverzet.

Klic-melding

In de tuin graven brengt het gevaar van beschadigen van kabels en buizen met zich mee. Gelukkig zijn alle professioneel aangelegde leidingen in kaart gebracht bij diverse instanties . Wilt uw weten waar bij perceelleidingen in de grond lopen?.

Dan kunt u bij ons een zogeheten klic-melding aanvragen. U krijgt dan een plattegrond waarop alle leidingen staan aangegeven. Zo weet u zeker dat wij geen leidingen raken. Wilt u een minikraan of shovel inclusief machinist huren of een klic-melding laten doen?.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

We zijn enthousiast over hoe de tuin is geworden. Elke dag kijken we met voldoening en plezier de tuin in. We zien steeds beter hoe mooi het ontwerp en de uitvoering is. We zijn dan ook blij dat we het onderhoud ook bij jullie hebben geregeld.

- Dhr. K. Puts uit Aerdenhout -