Contact

Kunstgras

Kunstgras wordt in tuinen steeds vaker gebruikt als vervanger voor echt gras. Aan kunstgras hoeft u immers weinig aandacht te besteden.

Niet meer maaien of verticuteren, water geven iets wat steeds schaarser wordt. Bemesten en/of spuiten tegen onkruid met middelen die vaak schadelijk zijn voor het milieu. Spelende kinderen die niet onder de bagger binnen komen, of zonder maaizorgen op vakantie kunnen gaan.

Bovendien is kunstgras helemaal naar uw eigen wens in te richten. Zo zijn er verschillende graslengtes, maar kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren kunstgras. Deze kunnen door ons op een vakkundige manier gelegd worden met de juiste ondergrond die in elke tuin anders kan zijn, denk aan drukverdeeldoek of valdempingsplaten van gerecyclede materialen.

Hoveniersbedrijf Groen & Grondig kan de kunstgrassen leveren en het aanbrengen in uw tuin. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen of een staal aanvragen.

Referenties

Doen waar je goed in bent, daar geloof ik in. Wij weten alles van de bouwwereld. Het bijhouden van ons groenwerk laat ik graag aan iemand met groene vingers over. Ons contact met Groen en Grondig verloopt professioneel.

- Directeur van een bouwbedrijf -